نتايج تحقيقات نشان ميدهد مصرف پروتئينهاي با كيفيت بالا مانند تخممرغ، ماست يوناني و گوشت بدون چربي در وعده صبحانه ميتواند كاهش وزن را افزايش دهد.
ايسنا: نتايج تحقيقات نشان ميدهد مصرف پروتئينهاي با كيفيت بالا مانند تخممرغ، ماست يوناني و گوشت بدون چربي در وعده صبحانه ميتواند كاهش وزن را افزايش دهد.
به نقل از نيوز، نتايج تحقيق جديد نشان ميدهد مصرف كالري بيشتر براي صبحانه با كاهش وزن بيش از ۲ برابر و كاهش دور كمر مرتبط است.
در تحقيقات پيشين مشخص شد حتي خوردن يك دسر در صبحانه مانند يك كلوچه يا تكه كيك شكلاتي با سطوح پايينتر انسولين در آينده و سطوح سالمتر تري گليسيريد مرتبط است.
به طور كلي افرادي كه كالري روزانه خود را در ساعات اوليه روز دريافت ميكنند، ميتوانند كاهش وزن را ۲ برابر كنند.
به گفته محققان با وجود اين موارد بيش از نيمي از جوانان صبحانه را حذف ميكنند.
مقالات بيشتر:متخصص تغذيه تهرانپارس
دكتر هدر ليدي، يكي از محققان اين تحقيق، اظهار كرد: در اين تحقيق بررسي شد آيا نوع صبحانه مصرفي ميتواند مديريت وزن را در جواناني كه معمولا صبحانه را حذف ميكنند، بهبود بخشد يا خير.
عموما عادات غذايي افراد در دوران نوجواني ايجاد ميشود. اگر نوجوانان قادر به ايجاد عادات غذايي خوب مانند خوردن صبحانه باشند، احتمالا تا پايان عمر اين عادت ادامه خواهد يافت.
اين تحقيق شامل ۲۸ نوجوان داراي اضافه وزن بود كه نيمي از آنان صبحانه با پروتئين بالا(۳۵ گرم) و نيمي از آنان صبحانه با پروتئين معمولي(۱۳ گرم) مصرف ميكردند.
صبحانههاي پروتئيني معمولي شامل شير و غلات و صبحانههاي با پروتئين بالا شامل تخم مرغ، لبنيات و گوشت بدون چربي بود.
همه نوجوانان شركتكننده در اين مطالعه گزارش كردند كه تقريبا هر روز هفته از وعده صبحانه صرف نظر كردهاند.
دكتر ليدي گفت: گروهي از نوجواناني كه صبحانه با پروتئين بالا مصرف كردند، ۴۰۰ كالري دريافتي روزانه خود را كاهش و توده چربي بدنشان را از دست دادند؛ اين در حالي است كه گروههايي كه صبحانه با پروتئين معمولي مصرف كردند يا به حذف صبحانه ادامه دادند، چربي بيشتري در بدن داشتند.
اين نتايج نشان ميدهد وقتي افراد صبحانه با پروتئين بالا مصرف كنند، در بقيه روز غذاي كمتري مصرف ميكنند. علاوه بر اين نوجواناني كه صبحانه با پروتئين بالا ميخوردند، سطح گلوكز پايدارتري نسبت به ساير گروهها داشتند.
مقالات ديگر:فيزيوتراپي ريه در منزل